Mikalas univers

Jeg heter Mikala, og jeg er kattemor til de to kattene Monty og Molly. Kattene har en kromosomfeil som gjør at de ser annerledes ut enn de fleste andre katter. Det har gjort dem til en hit blant katteelskere i hele verdenen med over 1 million følgere på sosiale medier. Jeg har brukt deres kjendisstatus til å jobbe for å heve kattens status, slik at vi kan få en verden full av glade katter.

Jeg er ikke dyrlege eller utdannet innen noe som har med dyr å gjøre, så dette er kun mine erfaringer og kunnskaper fra mitt eget liv med katter. Så hvis du selv har den minste mistanke om at katten din er syk, så må du alltid kontakte dyrlege.

Når katten tisser utenfor doen

At katten tisser på uønskede steder, er et av de vanligste atferdsproblemene hos våre katter. Det kan finnes en eller flere årsaker til dette, og i blant i kombinasjon. Vi kommer til å skrive om...

Jeg gråt da monty fikk diabetes

Hei kjære venner! Jeg heter Mikala, og jeg er kattemor til de to kattene Monty og Molly, som begge er født med en kromosomfeil. I 2014 gikk plutselig Monty viralt på nettet, og siden da...

  VELKOMMEN TIL VÅRT KATTEHJEM

  SKAL KATTEN DIN TIL VETERINÆREN? – TRIKS

  HVA ER EN KATTEHELSESJEKK?

  3 GODE RÅD OM DIN KATTS VELVÆRE

  HISTORIEN BAK MONTY OG MOLLY

  For to år siden ble katten Monty adoptert av Michael Bjørn og hans kjæreste Mikala Klein. Michael var ikke begeistret i starten, men det utviklet seg raskt til et kjærlighetsforhold mellom katteeier og katt. Siden fikk de lillesøsteren Molly, som ble en del av familien i Herfølge. Eventyret har utviklet seg til intet mindre enn en drømmekattebolig, over 1 million følgere på sosiale medier samt en webshop.

  Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Weidekampsgade 14 | DK-2300 København S | Data Privacy